ANMELDELSE: Christian Fuhlendorff – Det sjovt

"Det sjovt" er teknisk begavet comedy af Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff bliver teknisk mere og mere raffineret, men i hans nye onemanshow "Det sjovt" savner vi nogle af hans gamle tricks.

4 ud af 6 stjerner

For en anmelder kan det være ganske provokerende, når en komiker eller et teater skyder anmelderne noget i skoen eller lader anmelderne indgå i forestillingen. Som da Odense Sommerrevy som kampråb i en sketch råbte: "Hvad kæmper vi for? 5 stjerner i Jyllands-Posten!" Så sidder man dér som Jyllands-Postens anmelder og får lyst til at give dem alt andet end 5 stjerner.

På samme måde vifter Christian Fuhlendorff også med en rød klud foran anmelderne, når han i sin programtekst til showet "Det sjovt", der ifølge ham selv er et temaløst show, skriver:


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere