ANMELDELSE: Den vægelsindede, Teatret Møllen

Tredelt Lucretia og dansktop i Møllens “Den vægelsindede”

Ludvig Holbergs klassiske komedie “Den vægelsindede” får et charmerende møllensk udtryk i Teatret Møllens turnerende markedsteaterversion.

4 ud af 6 stjerner

På torve og pladser – primært i det sønderjyske – turnerer denne sommer med Holbergs komedie “Den vægelsindede”. Og deres interimistiske opstilling af en lille, rød lastbil med indbygget scene, skuespillernes hvidmalede ansigter og de svulstige rekvisitter peger os i retning af det gamle, traditionelle markedsteater, der gik forud for den komedietradition, som netop var med til at indføre.

Dette kræver et abonnement

På mortenhede.dk kan du gratis læse udvalgte teateranmeldelser. Derudover udgiver jeg løbende mere dybdegående indhold og guides til aktuelle forestillinger og shows, samt eksklusive interviews og overblik over relevante teaternyheder. Indholdet udgives både på mortenhede.dk og udsendes som nyhedsmail til abonnenterne. Derudover har alle abonnenter ubegrænset adgang til hele arkivet med mere end 1000 anmeldelser, som jeg har udgivet siden 2012.

Hvis du vil have ubegrænset adgang til indholdet på mortenhede.dk, skal du oprette et abonnement. Det koster 99,- kroner om måneden. Vælg her, om du kun ønsker adgang til indlæg og anmeldelser online, eller om du også ønsker at modtage nyhedsmailen. Du kan til enhver tid ændre eller opsige dit abonnement.

Har du allerede et abonnement? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere