ANMELDELSE: Himmelvendt, DDSKS og Aarhus Teater

"Himmelvendt" er som "Beverly Hills" på bondegårdsferie

I afgangsforestillingen "Himmelvendt" af Henrik Szklany får de fem denim-klædte skuespilstuderende formidlet komplekse, ungdommelige følelser.

4 ud af 6 stjerner

Skuespillinjen på Den Danske Scenekunstskole Aarhus præsenterer sine fem afgangsstuderende med forestillingen "Himmelvendt" på Aarhus Teater. Forestillingen er skrevet af dramatiker Henrik Szklany, der tidligere har gjort sig bemærket med især de socialrealistiske lokalfortællinger "Alle mulige ting til salg" og "Revolution i kommunen" på Aalborg Teater.

Endnu en gang vender han blikket imod et lokalmiljø, der byder på højspændt drama og lav puls på samme tid. Her er det fem unge mennesker i en landsby, vi møder, hvor en Massey Ferguson, et par køer og den årli

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere