ANMELDELSE: Himmelvendt, DDSKS og Aarhus Teater

"Himmelvendt" er som "Beverly Hills" på bondegårdsferie

I afgangsforestillingen "Himmelvendt" af Henrik Szklany får de fem denim-klædte skuespilstuderende formidlet komplekse, ungdommelige følelser.

4 ud af 6 stjerner

Skuespillinjen på Den Danske Scenekunstskole Aarhus præsenterer sine fem afgangsstuderende med forestillingen "Himmelvendt" på Aarhus Teater. Forestillingen er skrevet af dramatiker Henrik Szklany, der tidligere har gjort sig bemærket med især de socialrealistiske lokalfortællinger "Alle mulige ting til salg" og "Revolution i kommunen" på Aalborg Teater.

Endnu en gang vender han blikket imod et lokalmiljø, der byder på højspændt drama og lav puls på samme tid.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere