ANMELDELSE: Ingvar!, Fredericia Musicalteater

Festlig profitkomedie med IKEA-musicalen "Ingvar!"

Ikea-skaberen Ingvar Kamprad er centrum for komediemusicalen "Ingvar!", der kombinerer svensk humor med internationalt iværksættereventyr.

4 ud af 6 stjerner

Hvad gjorde egentlig IKEA til den verdensomspændende forretningssucces, som den er i dag? Og hvem var den skånske grundlægger Ingvar Kamprad i virkeligheden? Musicalen "Ingvar!" begynder to generationer tilbage i historien hos hans bedsteforældre og fortæller derfra om, hvad såvel Ingvar som IKEA er skabt af.

Ingvars fortrinlige købmandskab startede for eksempel allerede, da han som dreng købte store partier af tændstikker med mængderabat fra Stockholm for at sælge dem stykvist med god fortjeneste til naboerne i Småland. Og det, der umiddelbart begyndte som en enkelt lokal m

Dette kræver et abonnement

På mortenhede.dk kan du gratis læse aktuelle teateranmeldelser, så længe forestillingen spiller. Vil du have ubegrænset adgang til alle anmeldelser, eksklusive artikler, guides, interviews og nyheder, så kan du oprette et abonnement her. Du kan til enhver tid ændre eller opsige dit abonnement.

Har du allerede et abonnement? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere