ANMELDELSE: Mit arbejde, Husets Teater

Olga Ravns barselsroman i væmmelig iscenesættelse

Anna er en følelsesløs fødemaskine i Liv Helms makabre opsætning af Olga Ravns populære barselsroman ”Mit arbejde” på Husets Teater.

4 ud af 6 stjerner

"Ad, hvor er det ulækkert," udbryder den midaldrende kvinde ved siden af mig, da en moderkage klasker på gulvet.

Hun griner og væmmes samtidigt. Og det er sådan, man bedst kan beskrive Husets Teaters sceneversion af Olga Ravns roman ”Mit arbejde” om at blive mor. Det er sjovt og væmmeligt.

Jeg tænker tit på musikeren Annika Aakjær, der over de senere år er sprunget ud som standupkomiker. I sit soloshow ”Enebarn” har hun en lang passage, hvor hun meget åbent taler om sin menstruation.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere