ANMELDELSE: Murder Ballad, Fredericia Musicalteater

Vi er blevet lovet et mord - men hvem dræber hvem?

Fredericia Musicalteater opsætter rockmusicalen "Murder Ballad", der ikke indeholder den vilde historie, men som både overrasker og svinger.

4 ud af 6 stjerner

Kærlighed kan få det værste frem i os, og det er præmissen for Fredericia Musicalteaters nye opsætning af "Murder Ballad" fra 2012. Som titlen antyder, er der et mord under opsejling, mens historien grundlæggende er et klassisk trekantsdrama om en godt gift kvinde, der begynder at savne sin gamle flamme, som hun indleder en affære med.

Undervejs bliver det mere og mere uklart, hvem der kunne finde på at dræbe hvem. Er det den hårde hund fra fortiden, som vil verfe ægtemanden af pinden, så han kan få sin eks tilbage?


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere