ANMELDELSE: Murder Ballad, Fredericia Musicalteater

Vi er blevet lovet et mord - men hvem dræber hvem?

Fredericia Musicalteater opsætter rockmusicalen "Murder Ballad", der ikke indeholder den vilde historie, men som både overrasker og svinger.

4 ud af 6 stjerner

Kærlighed kan få det værste frem i os, og det er præmissen for Fredericia Musicalteaters nye opsætning af "Murder Ballad" fra 2012. Som titlen antyder, er der et mord under opsejling, mens historien grundlæggende er et klassisk trekantsdrama om en godt gift kvinde, der begynder at savne sin gamle flamme, som hun indleder en affære med.

Undervejs bliver det mere og mere uklart, hvem der kunne finde på at dræbe hvem. Er det den hårde hund fra fortiden, som vil verfe ægtemanden af pinden, så han kan få sin eks tilbage? Er det den stilfærdige revisortype, der skrider til des

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere