ANMELDELSE: O’s historie, Toaster

Absurd, frankofil farce med finkulturel kvindeundertrykkelse

Den virkelige historie om den erotiske kultroman "O's historie" bliver udfoldet på Husets Teater som kliché-teater i fransk Pink Panther-stil.

4 ud af 6 stjerner

Toaster er et tværkunstnerisk scenekunstprojekt med Husets Teater og Den Frie Udstillingsbygning som hjemstavne. Toasters program byder på både danseforestillinger, skuespil, performances, installationskunst og talks, som har tilfælles, at de undersøger krydsfeltet imellem kunstarterne.

Denne gang er der tale om en regulær teaterforestilling med rigtige skuespillere på scenen, en manuskriptfuld replikker og en god, gammeldags scenografi. Instruktørerne, som er kunstnerne Kirsten Astrup og Maria Bordorff, har tilsyneladende ikke haft trang til at udfordre teatret som

Dette kræver et abonnement

På mortenhede.dk kan du gratis læse aktuelle teateranmeldelser, så længe forestillingen spiller. Vil du have adgang til ældre anmeldelser og eksklusive artikler, guides, interviews og nyhedsoverblik, så kan du oprette et abonnement til 99,- kroner om måneden. Du kan til enhver tid ændre eller opsige dit abonnement.

Har du allerede et abonnement? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere