ANMELDELSE: Pladderhumorister vender tilbage, Café Liva

Standuprevyen "Pladderhumorister" har fundet sit format

De medvirkende komikere i standuprevyen "Pladderhumorister vender tilbage" er både skarpe og oplagte, og konceptet er aldeles velfungerende.

4 ud af 6 stjerner

Efter en kort pause vender standuprevyen "Pladderhumorister" tilbage med sit hybridformat imellem standup og revy. Besætningen er den samme: Standupkomikerne Omar Marzouk, Sebastian Dorset og Michael Schøt står på scenen sammen med skuespiller og forfatter Flemming Jensen. Og Lars Knutzon står igen ved iscenesætter-roret.

Alt er i det hele taget, som det plejer at være. Men i år virker det også, som om konceptet for alvor er faldet på plads, og de fire medvirkende har fundet deres format. De faste typer af indslag, som tidligere har virket som en eksperimenterende afsøgn

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere