ANMELDELSE: Pladderhumorister vender tilbage, Café Liva

Standuprevyen "Pladderhumorister" har fundet sit format

De medvirkende komikere i standuprevyen "Pladderhumorister vender tilbage" er både skarpe og oplagte, og konceptet er aldeles velfungerende.

4 ud af 6 stjerner

Efter en kort pause vender standuprevyen "Pladderhumorister" tilbage med sit hybridformat imellem standup og revy. Besætningen er den samme: Standupkomikerne Omar Marzouk, Sebastian Dorset og Michael Schøt står på scenen sammen med skuespiller og forfatter Flemming Jensen. Og Lars Knutzon står igen ved iscenesætter-roret.

Alt er i det hele taget, som det plejer at være. Men i år virker det også, som om konceptet for alvor er faldet på plads, og de fire medvirkende har fundet deres format. De faste typer af indslag, som tidligere har virket som en eksperimenterende afsøgning af, hvad der virker i et standuprevy-koncept, synes mere bevidst tilvalgte i år. Og sammensætningen af numrene synes også at følge et mere velovervejet forløb.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere