ANMELDELSE: Revyen i Helsingør 2022

Revyen i Helsingør er en unik revy med stort potentiale

Der er store udsving i kvaliteten hos Revyen i Helsingør, men dens musikalitet og groteske tekster gør den til en unik prik på revykortet.

4 ud af 6 stjerner

Det er en relativt ny revy, der nu for tredje gang spiller i Helsingør. Og holdet er det samme som de foregående sæsoner, nemlig firkløveret Le Münster-Swendsen, Sune Svanekier, Dan Schlosser og Simon Nøiers. Og igen i år står Catrine Frølund for den musikalske ledsagelse og en del af kompositionerne til revyens sange.

Og det musikalske er i revyens absolutte centrum. Helt konkret i den forstand, at hvor andre revyer placerer pianisten eller orkestret ude i siden af scenen, så sidder Catrine Frølund lige midt i det hele, og hele revyen foregår omkring hende.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere