ANMELDELSE: Stalins død, Nørrebro Teater

Sjove skuespillere er ikke nok til at løfte "Stalins død"

Nørrebro Teaters "Stalins død" er hverken sjov nok eller kritisk nok til at leve op til, hvad vi forventer af et morskabsteater i krigstid.

3 ud af 6 stjerner

Da Nørrebro Teater planlagde dramatiseringen af "Stalins død", var der formentlig ingen, der havde forudset, hvor aktuel den ville være. Uden krigen i Ukraine var "Stalins død" måske en satirisk farce om magtsyge, der får os til at grine ad verdens diktatorer og despoter. Med krig på kontinentet bliver den en tiltrængt ventil for vores generelle krigsfrustrationer, men rigtig kritisk, hårdtslående og forløsende bliver den ikke.

Vi havde forventet – eller i hvert fald håbet på – et gedigent modsvar til Putins invasion. Det er jo dét, et aktualitetsstyret morska

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere